Descripció

Cadira CH111 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

La cadira CH111 dissenyada per Hans J. Wegner forma part d’una sèrie de mobles significatius amb estructura d’acer inoxidable pla i seients i respatllers entapissats en pell.
La força subtil de la cadira i les línies netes i senzilles són les essències del disseny magistral. Una de les característiques sorprenents de la forma de la cadira CH111 és la cama posterior que s’ha girat 90 graus per adaptar-se i, per tant, proporcionar un suport òptim al respatller entapissat.
Una solució més fàcil hauria estat soldar el recolzabraços a la cama posterior estesa, però Wegner mai no va comprometre la qualitat ni l’estètica. La cadira CH111 es va dissenyar juntament amb l’elegant escriptori CH110. La sèrie representa alguns dels millors mobles amb estructura d’acer de Wegner.

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.