Cadira de menjador sense braços

Descripció

Cadira de menjador sense braços amb estructura en rattan natural pelat i tintat de 28 mm de calibre. Suport fabricat en reixeta natural tintada (“octagonal wicker”). Acabat amb recobriment en tres fases (tint, fons i acabat) amb filtres UV que ho fan altament resistent a la radiació solar. Els acabats utilitzats són sobre la base de l’aigua. Seient entapissat. Possibilitat de personalització mitjançant una àmplia varietat de teixits tècnics d’altes prestacions d’ús. Tacs protectors reversibles de plàstic-feltre.

 

Expormim

Hi ha moltes maneres de perseguir la bellesa i aconseguir l’excel·lència, però no totes igual de correctes. La nostra està profundament compromesa amb la sostenibilitat i la responsabilitat social. Perquè ens importa el medi ambient. Així com, el benestar de totes les persones i un creixement econòmic conscient. Només així és possible millorar el món en què vivim i contribuir a la construcció d’un futur prometedor.

A Expormim, estem compromesos amb la societat i per això, concentrem part del nostre esforç i dedicació com a organització a millorar la qualitat de vida de les persones que formen el nostre entorn. A través del bon disseny i de la innovació, donem suport a iniciatives en pro de l’artesania contemporània. De la nostra cultura i la nostra societat.

Dins del nostre projecte empresarial és vital que la matèria primera que emprem en la fabricació dels nostres mobles sigui sostenible i amable amb el medi ambient.
Que els nostres materials i procediments disposin de certificacions que garanteixen la seva sostenibilitat o el compliment de la normativa no és fruit d’un capritx, sinó de la nostra voluntat per llegar un món millor a les generacions futures.