Descripció

Cadira OW58
El profund respecte d’Ole Wanscher pels materials, l’artesania i la funció van passar a primer pla a la cadena T OW58, rellançada en un homenatge lleial al seu disseny original.
L’expressió distintiva del T-Chair OW58 del dissenyador danès Ole Wanscher desafia l’art del possible sense comprometre l’artesania o la comoditat. Ajustada només en alçada per proporcionar una ergonomia òptima per als entusiastes del disseny actual que han crescut més alt des de 1958. La peça escultòrica encarna línies clàssiques i modernes per donar a la cadira una aparença lleugera i elegant.
El resultat d’un processament acurat i de moltes hores de fusteria per aconseguir transicions suaus en les juntes de fusta sostenibles, el detall més sorprenent de la cadira és la part posterior en forma de T que es fusiona sense problemes amb les cames posteriors, donant a la cadira un aspecte de tres potes. Malgrat la seva expressió de llum, el T-Chair té un seient ample i tapisser que proporciona una comoditat excel·lent, fent-lo ideal per a l’ús del menjar.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.