Descripció

Cadira Windsor FH38 va ser dissenyada el 1938 per l’arquitecte danès Frits Henningsen. En la producció contínua a Carl Hansen & Son fins al 2003, la cadira majestuosa es reedita ara amb la ment moderna.
Precisió formada a partir de roure certificat FSCTM sòlid i polida a mà, la cadira de caixa alta és una fusió d’una cadira de menjador i una cadira de saló. Les línies netes de la cadira de Windsor desmenteixen la seva artesania especialitzada, que requereix múltiples tècniques de fusteria per fer. Ara s’ofereix amb un coixí de cuir per a la comoditat afegida, el disseny majestuós és clar en la seva expressió gràcies al seu marc de fus obert i suaument corbat darrere, seient i armadures. Cada cadira única no només és bonica per mirar, sinó també un exemple distingit d’artesania tradicional refinada durant segles.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.