Descripció

La Cadira Retro és de disseny senzill i elegant. Seient i respatller entapissats i suportats per quatre potes de fusta. És una cadira generosa i molt còmoda.

Tanmateix aquesta cadira es pot entapissada en teixit o bé en pell. A més la fusta permet diferents acabats i lacats a escollir.

La Cadira Retro és un producte de qualirat realitzat per Doos.

 

Doos

Doos es funda el gener de 2010, a fi d’oferir la llarga experiència del seu equip administratiu i de disseny en el camp del Moble de disseny. Tenim situades les nostres instal·lacions a Yecla, tradicionalment coneguda com a ciutat del moble. Estem en constant actualització amb les tendències actuals del Moble contemporani.

Vostè pot triar entre la nostra àmplia selecció de peces.

En aquest lloc web mostrem les nostra selecció de novetats i catàleg perquè vostè pugui accedir còmodament als nostres Mobles de disseny en línia. Agraïm la seva atenció i el convidem a descobrir els continguts que posem a la seva disposició en aquest lloc web, esperant que siguin del seu grat. El convidem a realitzar qualsevol consulta que vulgui realitzar-nos. Pot fer-ho còmodament mitjançant els formularis de contacte d’aquest lloc web o bé per mètodes tradicionals que detallem a la secció Contacte.