Descripció

El topper Nature d’Astral Nature és una estudiada combinació interior de materials naturals selectes.

Tanmateix, compta amb el teixit exterior viscosa 100% interior amb Terlenka Eco i Sojablock.

A més, també compta amb l’acabat Saniticed, experiència antimicrobiana suïssa des de 1935, i amb el certificat Oeko-Tex® santandard 100.

En la seva realització compta amb processos artesanals.

El topper és d’una alçada total aproximada de 6cm.

Finalment, destacar que tots els productes ASTRAL NATURE estan elaborats a partir d’una acurada selecció de materials d’aïllament i climatització d’origen natural.  Aquests, a més de ser molt confortables, conserven la temperatura corporal i processen eficaçment la humitat per un dormir còmoda i saludable.

 

ASTRAL

MATALASSERIA I BASES AMB MÉS DE 40 ANYS AL SECTOR DEL DESCANS. Fundada l’any 1962 per José Estany Guix i continuada pels seus hereus des de 1977.

ASTRAL és una empresa especialitzada en la fabricació de matalassos de molles, somiers, bases entapissades i tots els complements necessaris per al descans.

FABRICACIÓ ARTESANAL I TECNOLOGIA AVANÇADA

ASTRAL aposta per la innovació sense deixar de tenir cura de la herència de la fabricació tradicional. Sempre és fidel a la seva filosofia de practicar un veritable ‘Art del descans’.

ENTAPISSATS DE GRAN QUALITAT

La estudiada selecció dels entapissats i dels materials utilitzats, així com el rigor en el disseny i en els acabats finals, formen part d’un valuós bagatge històric que ASTRAL ha sabut compaginar i adaptar a les noves tendències i tecnologies de producció.

ESPECIALISTES EN SOMNIS ASTRAL

Ha estat pionera en la introducció de diferents conceptes relacionats amb el descans.  Destaca: la introducció del sistema de molles Double Offset com a nucli del matalàs, la introducció de materials naturals