Descripció

Cadira Smile

Cadira Smile. És una cadira amb seient i respatller de tauler de roure i estructura de fusta massissa de faig.

 

Dissenyada per Lievore Altherr Molina. La cadira Smile es llança des d’un espai imaginari entre les referències clàssiques. Fet en fusta, la col·lecció Smile es caracteritza per la seva claredat visual compartida, la seva robustesa estructural i la seva multifacètica, adequada tant per a ús contractual com domèstic.

 

La Smile reuneix d’una manera natural trets japonesos i escandinaus. Demostra com el lleuger pot ser dinàmic; la força s’aconsegueix a partir del gest precís i fluid de la seva estructura, travada de tal manera que converteixen a aquesta cadira en una peça resistent i de gran durabilitat. Tanmateix, ofereix versions de cadira, butaca i banquetes amb seient de tauler de roure o tauler entapissat i suport de varetes de fusta massissa de faig o de tauler de roure.

 

Andreu World

Andreu world ha crescut i evolucionat convençuts que la nostra filosofia és una guia fonamental. Aquesta guia serveix per continuar sent el que som ara i en el futur.

 

Qualitat atemporal
Un disseny pel qual no passa el temps és sinònim de qualitat. La capacitat de perdurar amb caràcter i amb identitat pròpia al llarg dels anys és un valor imprescindible dels nostres productes. Tanmateix, també estem en l’altre extrem de la moda perquè prioritzem la longevitat en els dissenys que fabriquem. Perquè aixi es converteixin en clàssics contemporanis.

 

Els seus inicis es remunten a 1955 quan gràcies a la visió empresarial de Francisco Andreu Martí, que amb 17 anys, decideix recollir el testimoni i experiència de la seva família en el treball de la fusta per a convertir un petit taller d’ebenisteria en una empresa dedicada a la fabricació de peces de fusta, corbats, muntatge i vernissat de cadires.

 

La nostra filosofia: Una suma d’amor al detall, excel·lència i bon disseny.