Descripció

Cadira Vega VLA26T és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

Abans només es trobava a les històriques sales de concerts del local musical de Copenhaguen, Vega, la cadira VLA26 Vega ara es posa en producció a Carl Hansen & Søn, en col·laboració amb Vilhelm Lauritzen Architects.

Dissenyada a la dècada de 1950, la cadira reeditada és una obra mestra modernista. Perfilant l’estètica característica de Vilhelm Lauritzen, el disseny funcionalista sembla senzill sense esforç, però està impregnat de caràcter. Ben proporcionat per a la comoditat, la seva esquena es corba per abraçar a la mainada. Dissenyat per experts en fusta i acer, la tapisseria opcional al seient i reforça el nivell de confort, mentre que els elegants peus de fusta donen una sensació artesanal al disseny apilable.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.