Descripció

Cadira Monarch VLA61 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

Vilhelm Lauritzen va ser un pioner del modernisme danès i conegut com el mestre dels detalls. Amb el seu enfocament funcionalista, va insistir que la forma ha de complementar la funció.

Això és especialment evident a la poètica cadira Monarch VLA61, exemplificada pels recolzabraços de doble corba, el disseny orgànic del marc i els elegants peus de llautó.

A més, la cadira Monarch VLA61 és tan còmoda que asseure’s en ella se sent com una abraçada.

El gran interès de Lauritzen per les papallones es reflecteix en el nom de la Monarch Chair VLA61, inspirada en la majestuosa papallona monarca.

En col·laboració amb Vilhelm Lauritzen Architects, la cadira ha tornat a néixer amb una perspectiva contemporània de la composició dels materials i dels detalls, i cada cadira és el producte d’hores d’artesania apassionada.

Totes les peces es polien a mà diverses vegades, i el rail superior només es tapisseria quan la cadira està muntada per aconseguir un acabat perfecte. Totes aquestes subtileses ajuden a ressaltar l’expressió escultòrica de l’obra mestra recreada de Lauritzen.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.