Descripció

Cadira Wishbone CH24 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son

Amb una forma única, l’emblemàtica cadira CH24 Wishbone de Hans J. Wegner ocupa un lloc especial en el món del disseny modern.

Quan va dissenyar el CH24, Wegner va optar per combinar el respatller i el recolzabraços en una sola peça. Per donar estabilitat a la part superior doblegada al vapor a més a més  garantir un suport còmode, Wegner va desenvolupar el característic respatller en forma de Y que porta el nom de la cadira Wishbone.

El seient teixit a mà només necessita un artesà hàbil una hora per crear, utilitzant aproximadament 120 metres de cordó de paper, la impressionant durabilitat i estabilitat que fan que la cadira sigui forta i duradora.

La cadira Wishbone ofereix comoditat i  més a més estabilitat, així com satisfer els desitjos estètics d’una forma distintiva i elegant.

Tanmateix, amb el temps, la cadira Wishbone ha guanyat el reconeixement com la cadira ideal, capturant l’essència del disseny danès modern.

 

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.