Descripció

Cadira Elbow CH20 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son

Quan Carl Hansen & Søn va posar en producció la CH20 Elbow Chair de Hans J. Wegner per primera vegada l’any 2005, ràpidament es va consolidar com a clàssic modern, guanyant el premi ICFF Editors’ Award a Nova York el mateix any.

El característic respatller doblegat al vapor de la cadira Elbow, fet d’una sola peça de fusta massissa, proporciona suport al colze i a més a més a la part baixa de l’esquena i permet una varietat de posicions assegudes.

La construcció única del carril de la cadira sota el seient en xapa premsada en forma afegeix una estabilitat òptima tanmateix amb una expressió lleugera i flotant

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.