Descripció

Canapè Canater amb làmines

 

Altura de 21 cm, sense potes. Potes còniques de fusta opcionals de 10 cm.

Terxy

Terxy està format per un equip humà compromès amb els ideals amb els quals es va crear l’empresa. Oferir al consumidor una àmplia gamma de productes destinats a proporcionar benestar. També un descans molt òptim per aconseguir així una major qualitat de vida. Tot això sempre amb la millor relació qualitat-preu del mercat.

El nostre ADN es compon d’una aposta diferenciada per la qualitat abans de res. Entenem el descans com una forma d’entendre la vida i essent fonamental per a la nostra salut. Sense el binomi salut-descans no seríem res, no podríem entendre la nostra filosofia.

La imatge de qualitat i garantia de la qual avui gaudim es deu a tot el nostre recorregut empresarial. Aquest es base en uns pilars sòlids en els quals l’excel·lència és la gran protagonista.

Aquest símbol és la unió dels nostres valors com a empresa. Des de 1983 portem apostant per aconseguir l’excel·lència en tots els nostres productes.

Aquí us expliquem els nostres pilars com marca:

Som innovadors: Investiguem i estem en profund procés de canvi i implementació de tendències i materials nous per al consumidor.

Ens preocupa el teu descans: Així volem garantir el millor somni per als nostres clients, de la mà de la millor qualitat en els nostres productes.

Som socialment responsables: També ens preocupa el medi ambient, apostar per productes ecològics i respectuosos amb l’entorn.

Cuidem la teva salut: El més important per a la nostra empresa és tenir cura cada detall que influeixi en millorar el descans.

Comuniquem amb transparència: Finalment conversem i aprenem dels nostres clients en un diàleg constant i diari que ens fa créixer cada dia.