Coixí Bea de microfibra de polièster

Descripció

Coixí Bea de microfibra de polièster

 

Coixí de Viscoelàstica amb nucli Natursoja injectada i perforada que ajuda a alleujar la pressió de coll i espatlles.

Terxy

Terxy està format per un equip humà compromès amb els ideals amb els quals es va crear l’empresa. Oferir al consumidor una àmplia gamma de productes destinats a proporcionar benestar. També un descans molt òptim per aconseguir així una major qualitat de vida. Tot això sempre amb la millor relació qualitat-preu del mercat.

El nostre ADN es compon d’una aposta diferenciada per la qualitat abans de res. Entenem el descans com una forma d’entendre la vida i essent fonamental per a la nostra salut. Sense el binomi salut-descans no seríem res, no podríem entendre la nostra filosofia.

La imatge de qualitat i garantia de la qual avui gaudim es deu a tot el nostre recorregut empresarial. Aquest es base en uns pilars sòlids en els quals l’excel·lència és la gran protagonista.

Aquest símbol és la unió dels nostres valors com a empresa. Des de 1983 portem apostant per aconseguir l’excel·lència en tots els nostres productes.

Aquí us expliquem els nostres pilars com marca:

Som innovadors: Investiguem i estem en profund procés de canvi i implementació de tendències i materials nous per al consumidor.

Ens preocupa el teu descans: Així volem garantir el millor somni per als nostres clients, de la mà de la millor qualitat en els nostres productes.

Som socialment responsables: També ens preocupa el medi ambient, apostar per productes ecològics i respectuosos amb l’entorn.

Cuidem la teva salut: El més important per a la nostra empresa és tenir cura cada detall que influeixi en millorar el descans.

Comuniquem amb transparència: Finalment conversem i aprenem dels nostres clients en un diàleg constant i diari que ens fa créixer cada dia.