Estanteria lacada Art

Descripció

ART és un sistema de prestatgeries de gran possibilitat compositiva. Partim de la unitat bàsica, un prestatge, aquest per si només té la seva funció. Podem sumar unitats en sentit vertical o horitzontal, també podem intercalar mòduls Mitra o intercalar prestatges Art en composicions Mitra per a obtenir la funció i la forma que ens proposem.

Formalment, ART és un prestatge molt lleuger que es presenta amb tres terminacions, frontal llis, allistonat o combinat. També compta amb l’opció d’il·luminació led perimetral.

ART ens permet, gràcies al seu componibilidad i simbiosi amb el programa Mitra, resoldre qualsevol necessitat formal i funcional que se’ns plantegi en el pla vertical.

 

Besform

Besform és sempre un pas cap endavant. Anar més enllà. Idear noves propostes per continuar sent un referent. Renovar. Modernitzar. Refrescar. Aquestes són les bases dels nostres dormitoris, armaris, vestidors i estudis on el moble és el protagonista. Així aquest moble és el que li permetrà gaudir d’un espai íntim, a la mida de cadascú, personalitzat fins al més mínim detall. Ens agraden formes serenes, rectes, que s’adapten a espais i decoracions. Tanmateix, estil, comoditat i organització en múltiples propostes d’acabats i colors on les combinacions juguen un paper molt destacat.

Finalment, endinseu-vos en l’univers Besform per crear la vostra pròpia llar, per fruir amb tota la vostra gent.