Vitrina de vidre Rio

Descripció

“La col·lecció Rio es basa en el meu llenguatge de disseny fonamental treballant amb materials honestos, artesanals i locals. D’aquesta manera, aconseguint dissenys únics. Tanmateix, per al Punt I es va seleccionar fusta massissa, vidre estructurat, marbre, tèxtil i llautó per crear una col·lecció d’armaris i làmpades. Rio tracta sobre l’equilibri de materials i l’equilibri de proporcions”, Sebastian Herkner.

També, els aparadors de Rio tenen en comú que tots estan col·locats en cilindres de marbre sòlid. Aporten estabilitat i grandiositat en contrast amb els mobles precisos. I finament elaborats de dalt. Els esvelts marcs de fusta i les portes empentes per obrir amb diferents incrustacions com la fusta estructurada són una mena de pont entre els dos pedestals. El diàleg entre tots els components crea un caràcter sofisticat.

 

Punt

Un punt és el principi d’una línia. Una línia és una sèrie de punts disposats d’una manera contínua en una direcció determinada. Bé, doncs això és Punt.


Els punts de Punt que han conformat la línia de treball són molts. Molts punts són troballes o trobades, altres recerques i altres casualitats.


Uns punts són de dues dimensions (com la gràfica i les comunicacions), altres són de tres (com els mobles) i altres formen part de la quarta dimensió: són les persones, els dissenyadors, els clients, els proveïdors, els amics i la gent que treballant fa possible aquesta història.

Punt cerca per sobre de tot mobles excel·lents en qualitat, singulars i d’autor.

És obvi que tota peça de Punt és una petita joia a gaudir. Qui no en vol tenir una aprop seu per viure-la dia a dia?

Finalment comentar que entre les seves col·leccions compta amb històriques com La Literatura ampliada actualment amb La Literatura light i La Literatura Open.

També és important conèixer altres col·leccions més actuals però no menys punyents com la Stockholm, Malmö…