Descripció

Habitació llit gran capçalera fusta massissa Shark, és un excel·lent producte de Devina Nais.

Habitació llit gran capçalera fusta massissa Shark afilat i sinuós, el capçal Shark comunica amb orgull la seva ànima en fusta pura. Les seves línies lleugeres i segures es suavitzen per la curvatura del capçal i enriquit pel gravat arrodonit que alleugeria la plenitud dels volums en la intersecció amb el marc del llit.

Està composta per fusta de roure viva i dúctil, la fusta sempre aporta material nou  en la imaginació dels dissenyadors i l’habilitat dels fusters. Juntes perfectes, buits que decoren plens volums, marcs que esdevenen elements icònics, aquests són els detalls essencials dels nostres mobles. Devina Nais

A més a més, consta d’una tauleta de nit d’un calaix i espai per emmagatzematge.

VALORS

La casa, un lloc de vida, refugi emocional.
Devina Nais ofereix amb la seva creativitat, diferents estils de vida que habiten a les vostres cases.
Pensar i crear mobles que transformen els valors de l’artesania i el disseny d’alta qualitat per a tothom.

QUALITAT

A través de molts estils i acabats diferents, són capaços de donar personalitat. Tan sigui a un moble clàssic, com a un moble de disseny minimalista i modern.
No serà difícil enamorar-se de la fusta i de la pell. Descobriràs l’increïble potencial que ofereixen aquests materials atemporals.
Cuiden cada dia totes les etapes de la producció de la matèria primera, per garantir un producte únic i de qualitat.

NOSALTRES PRODUÏM

La nostra no és una producció en massa, sinó un taller on es produeix cada peça, empaquetat i acabat en forma artesanal.
Les matèries primeres són seleccionades per la seva singularitat, on el “defecte” no es considera com a tal, sinó fa part del sentit que volem aconseguir.
Finalment el treball, recorda a les tècniques i la minuciositat dels fusters del passat, capaç de donar als models proposats un gust oblidat, evocant petites i grans alegries per compartir.

PRODUCCIONS AMB MESURES ESPECIALS

Tanmateix estem convençuts que el futur és permetre als nostres clients de personalitzar els seus mobles, i per això estem desenvolupant constantment el nostre departament dedicat a la realització a mida especial, per a garantir terminis de lliurament ràpids i amb increments de preus insignificants.