Làmpada aplic Amsterdam blanca

Descripció

Làmpada aplic Amsterdam blanca és poesia o bé ironia?

La llum d’Amsterdam ocupa el lloc que li correspon en el fantàstic i brillant “zoològic de Karman”: està inspirat en un bulldog que ha trobat la seva casa a la capital holandesa i es fa famós a tot el món …

Així, la làmpada aplic Amsterdam blanca és un divertit i excel·lent producte Karman dissenyat per matteo Ugolini..

 

Karman.

ser

Sentiu-vos somiar, però caminar per terra. Arrels a la província italiana i observar horitzons distants. Pensament i concreció laterals. Valors compartits com la passió comuna per la llum entesa com a funcionalitat i màgia. Així, un full de paper es converteix en un llum on escriure frases d’amor. Karman, una empresa totalment italiana, fundada el 2005 a Fossombrone, al cor de la regió de les Marques, continua experimentant amb materials no convencionals, distribuint els seus productes a tot el món.


sorprendre

La mirada sobre la impressibilitat de les coses, la lleugeresa de la intuïció, el somni, la capacitat de creació i l’emoció en quedar-vos sorpresos, provocant un somriure, una curiositat. Cada vegada que una alquímia diferent acompanya Karman per inventar noves escultures lleugeres. Cada vegada que una història diferent es converteix en el tema d’un nou projecte. La llum és una font d’inspiració contínua, un element impalpable que permet vestir ambients, mirar-los d’una altra manera.

crear

Experimenteu, atreviu-vos, innoveu. El món de Karman es mou naturalment a través d’un ús decoratiu original i personal de la llum, tant en entorns privats com en entorns contractuals. Cada làmpada té alguna cosa a dir, és la materialització d’una memòria, d’un sentiment, d’una peça de vida. Els estils dels dissenyadors es combinen i conviuen feliçment entre la tradició i la modernitat, guiats per la investigació i la capacitat tècnica per crear bellesa.