Descripció

Làmpada aplic Guise

Làmpada aplic Guise és quasi invisible a l’ull humà.

Sorprenent el seu sistema d’il·luminació: poesia! màgia!

Guise transforma la llum brillant esterilitzada provinent d’una font LED encoberta en un resplendor atmosfèric potent.

La col·lecció Guise també comprèn llums de suspensió, en horitzontal i vertical. Així, faciliten la seva ubicació sobre les taules de menjador, despatx o en zones d’estar i pas. És apta amb unitats aïllades o formant conjunts.

Aquesta excel·lent col·lecció és  un disseny exclusiu de Stefan Diez per Vibia.

Vibia

Vibia il·luminació.

Inspiració Vibia.

En primer lloc Vibia és continguts que inspiren els professionals “creadors d’espais”: dissenyadors d’interior, d’il·luminació, arquitectes, i artistes.
Durant el procés de disseny d’un espai, la il·luminació esdevé un element transversal a la seva arquitectura, interiorisme i ús.
Un lloc on compartir sensibilitats i imaginar solucions.

 

La poesia de la llum i el disseny

 Tots estem connectats a la llum natural d’una manera profunda i vital. És la llum que ens alimenta i ens aporta serenitat en els entorns edificats en què treballem, vivim i estimem.

A Vibia estem convençuts que la vida és més alegre, més bella i més gratificant quan està impregnada de llum. En els nostres projectes, la llum natural és essencial, i hem trobat formes de presentar-la que ens permeten gaudir-ne en cada moment de les nostres vides, avui i també demà.

Finalment dissenyem objectes meravellosos i plens de significat. També convidem a que cada persona pugui utilitzar-los per donar forma a la seva pròpia interpretació de la llum.