Làmpada Bahia Mini

Descripció

Compacta i essencial, la Làmpada Bahia Mini manté la seductora personalitat de la versió més gran. Un llum que decora i il·lumina amb la seva escenogràfica essencialitat i el seu màgic joc d’ombres i resplendors.

 

Foscarini

Foscarini lighting és un exclusiu i molt interessant fabricant de productes d’il·luminació. Així que ha gaudir dels seus dissenys.

El “saber fer” d’un territori que ha fet possible el naixement de productes d’extrema qualitat.

Si Foscarini existeix, és també gràcies a la seva ubicació geogràfica.

No només la zona de Venècia amb la seva excel·lent producció de vidre, sinó també tot el teixit d’empreses d’artesania del centre-nord d’Itàlia, cosa que ha propiciat la formació i la prosperitat dels districtes industrials. La relació amb el territori és fèrtil, basada en la reciprocitat. Seleccionem Maestrie, la millor experiència, les habilitats més remarcables, per donar forma als nostres projectes. Així, ajudem sovint a les petites empreses a sobreviure, a viure i a créixer. La nostra “pràctica manual” també té un valor social: vol dir preservació.

Maestrie

Maestrie és la història de l’elecció pràctica que també és una filosofia de pensament.

La narració del saber fer artesà gràcies al qual algunes de les icones de Foscarini han cobrat vida. Un homenatge a la capacitat productiva d’aquestes petites i mitjanes empreses de Made in Italy, a qui recorrem, de tant en tant, per complir els requisits dels projectes. Es tracta de la col·laboració, però també d’un repte mutu: explorem la riquesa de recursos i els límits de la tradició, a la recerca d’aquell signe que serà el vehicle de sentit, de la idea inicial, en el producte acabat.