Làmpada de disseny únic Night Birds

Descripció

Inspirat en l’abandonament i la llibertat de vol d’ocells, les innovadores llums suspensives Night Birds imparteixen encant poètic i dinamisme inigualable a qualsevol interior. Les aus nocturnes es diferencien de les altres col·leccions en la tecnologia única aplicada en la producció, que consisteix a fondre vidre en un motlle i després doblegar-lo. El procés permet inculcar matisos delicats en la forma de les ales i aconseguir una coloració del vidre diferent i totalment única cada vegada.

La moderació i la franquesa de la col·lecció es ressalten amb la font de llum LED minimalista encastada en una lluminària d’alumini lacat i polit. La col·lecció Night Birds està formada per tres llums amb diferents actituds alares que representen les diferents fases del vol d’ocells. Les llums venen en vidre blanc o fosc, així com en BROKISGLASS, i també hi ha una variant exterior. Els ocells nocturns funcionen millor en grans ramats. Els components metàl·lics també estan disponibles en acabat anoditzat negre.

 

Broquis

La marca d’il·luminació premium txeca Brokis significa la síntesi d’un disseny exquisit, una qualitat superior i la notable artesania d’artesans de vidre bohèmia. Concebudes per reconeguts dissenyadors txecs i estrangers, les col·leccions originals d’il·luminació BROKIS han estat constantment guanyant el seu reconeixement internacional.

Tanmateix l’empresa combina el vidre de mà amb altres materials refinats, com la fusta i el metall premsat manualment, en composicions d’il·luminació en negreta que empenyen els límits del disseny contemporani.

La cartera de Brokis ofereix moderns accessoris d’il·luminació funcionals, objectes decoratius i solucions d’il·luminació úniques per a arquitectes i interioristes.

Amb les seves pròpies instal·lacions de producció d’alta capacitat arrelades a més de dos-cents anys d’història, Brokis és lliure d’experimentar i desenvolupar materials, tècniques i tecnologies innovadores, a més d’oferir solucions d’il·luminació a mida.

Preservació de la tradició de vidre de Bohmian.

Brokis és la idea de l’empresari i enginyer txec amb èxit Jan Rabell. El 2006 va fundar la marca Brokis com a plataforma per animar i elevar la vidre bohèmia a noves altures i preservar generacions de coneixement i artesanat.

Gairebé deu anys abans, el 1997, va adquirir la maleta Vidrieres Janštejn, fundada a principis del segle XIX aproximadament a 140 quilòmetres al sud-est de Praga. La demanda de productes tradicionals havia disminuït significativament, molts dels fabricants de vidre envellien i marxaven. Així les tecnologies i tècniques respectades pel temps corrien el risc de perdre’s. Tanmateix, la visió del senyor Rabell era restaurar la fàbrica amb el seu prestigi i assegurar que la antiga tradició del vidre de bohèmia perduri al segle XXI.

Amb Brokis, el Sr Rabell va crear una marca d’il·luminació que ofereix productes completament diferents que els produïts anteriorment a Janštejn Glassworks. Es van construir diversos forns d’estil italià nous i es van perfeccionar les tècniques de producció. Alguns, com la mòlta i la pintura de vidre es van suspendre. Altres es van revifar, com ara el vidre, el modelat òptic i les tècniques tradicionals de punts de venda. Les fórmules originals i gairebé oblidades per a la fabricació de vidre de color es van reinstal·lar i ara són característiques de la marca Brokis.

Brokis s’ha consolidat com a innovador líder en il·luminació de vidre.