Làmpada peu exterior Meridiano

Descripció

Làmpada peu exterior Meridiano és un producte Vibia.

La col·lecció de llums de peu Meridià, disseny de Jordi Vilardell & Meritxell Vidal per Vibia, projecta una llum confortable que juga amb les llums i ombres per crear un màgic efecte lumínic.

Els llums d’exterior Meridià posseeixen una doble funció, com lluminària i com tamboret o tauleta de centre i s’integren perfectament en espais oberts, com jardins, patis o al voltant de piscines.

Les lluminàries Meridià compten amb una font de llum LED, aquesta procedeix d’un punt invisible sota el sobre. L’estructura de varetes d’acer està disposada de manera circular.

El llum Meridià està disponible en tres colors a escollir: lacat caqui mat, lacat blanc trencat mat i lacat verd mat.

Làmpada peu exterior Meridiano | Vibia il·lumina el teu camí.

Inspiració Vibia.

Primer de tot continguts que inspiren els professionals “creadors d’espais”: dissenyadors d’interior, d’il·luminació, arquitectes, i artistes.
Així, durant el procés de disseny d’un espai, la il·luminació esdevé un element transversal a la seva arquitectura, interiorisme i ús.
Tanmateix un lloc on compartir sensibilitats i imaginar solucions.

La poesia de la llum i el disseny

Tots estem connectats a la llum natural d’una manera profunda i vital. És la llum que ens alimenta i ens aporta serenitat en els entorns edificats en què treballem, vivim i estimem.

Partint d’aquesta idea, a Vibia estem convençuts que la vida és més alegre, més bella i més gratificant quan està impregnada de llum.

En els nostres projectes, la llum natural és essencial. Hem trobat formes de presentar-la que ens permeten gaudir-ne en cada moment de les nostres vides, avui i també demà.

Per això dissenyem objectes meravellosos i plens de significat. I per això, convidem a que cada persona pugui utilitzar-los per donar forma a la seva pròpia interpretació de la llum.