Làmpara de peu exterior Break

Descripció

Làmpara de peu exterior Break és un excel·lent producte Vibia.

Els llums de peu Break són un disseny de Xuclà & Alemany per Vibia. La col·lecció de llums de peu Break agrupa tres models de balisa, totes elles són per a ús exterior.

Les formes de les llums Break s’adapten perfectament a espais d’estètica minimalista, el seu disseny recorda el d’una escultura per la qual per una petita ranura s’escapa la llum.

La lluminària d’exterior Break s’ofereix en diferents acabats, que permeten integrar-la en diferents ambients: des del més industrial i urbà, de formigó, a el més rústic d’òxid o lacat kaki. El seu difusor és de metacrilat, capaç de suportar les dures condicions de l’exterior.

Làmpada peu exterior Break | Vibia il·lumina el teu camí.

Inspiració Vibia.

Primer de tot continguts que inspiren els professionals “creadors d’espais”: dissenyadors d’interior, d’il·luminació, arquitectes, i artistes.
Així, durant el procés de disseny d’un espai, la il·luminació esdevé un element transversal a la seva arquitectura, interiorisme i ús.
Tanmateix un lloc on compartir sensibilitats i imaginar solucions.

La poesia de la llum i el disseny

Tots estem connectats a la llum natural d’una manera profunda i vital. És la llum que ens alimenta i ens aporta serenitat en els entorns edificats en què treballem, vivim i estimem.

Partint d’aquesta idea, a Vibia estem convençuts que la vida és més alegre, més bella i més gratificant quan està impregnada de llum.

En els nostres projectes, la llum natural és essencial. Hem trobat formes de presentar-la que ens permeten gaudir-ne en cada moment de les nostres vides, avui i també demà.

Per això dissenyem objectes meravellosos i plens de significat. I per això, convidem a que cada persona pugui utilitzar-los per donar forma a la seva pròpia interpretació de la llum.