Làmpara de peu exterior Bamboo

Descripció

Làmpara de peu exterior Bamboo és un excel·lent producte Vibia.

Disseny d’Antoni Arola & Enric Rodríguez per Vibia els llums de peu Bamboo es caracteritzen per tenir unes línies esveltes que s’integren en entorns exteriors amb total naturalitat.

Aquesta col·lecció per a exterior resulta ideal per il·luminar i ressaltar camins, zones de pas i, fins i tot, grans espais oberts.

Els llums d’exterior Bamboo es presenten en colors naturals: caqui, òxid i pedra i Vibia les ofereix en diferents versions per a la seva instal·lació en superfície i encastada. Totes les peces compten amb il·luminació LED.

Làmpara de peu exterior Bamboo | Vibia il·lumina el teu camí.

Inspiració Vibia.

Primer de tot continguts que inspiren els professionals “creadors d’espais”: dissenyadors d’interior, d’il·luminació, arquitectes, i artistes.
Així, durant el procés de disseny d’un espai, la il·luminació esdevé un element transversal a la seva arquitectura, interiorisme i ús.
Tanmateix un lloc on compartir sensibilitats i imaginar solucions.

La poesia de la llum i el disseny

Tots estem connectats a la llum natural d’una manera profunda i vital. És la llum que ens alimenta i ens aporta serenitat en els entorns edificats en què treballem, vivim i estimem.

Partint d’aquesta idea, a Vibia estem convençuts que la vida és més alegre, més bella i més gratificant quan està impregnada de llum.

En els nostres projectes, la llum natural és essencial. Hem trobat formes de presentar-la que ens permeten gaudir-ne en cada moment de les nostres vides, avui i també demà.

Per això dissenyem objectes meravellosos i plens de significat. I per això, convidem a que cada persona pugui utilitzar-los per donar forma a la seva pròpia interpretació de la llum.