Llibreria alta Sapporo

Descripció

Llibreria alta Sapporo és un clàssic de producte de la firma basca Stua.

Sapporo és un sistema d’emmagatzematge intel·ligent, que ens ajuda a destacar o guardar els nostres objectes.

Sapporo és un sistema senzill i versàtil. Es tracta d’un mòdul individual que es pot compondre, sobreposant d’una a sis altures. El mòdul Sapporo va recolzat sobre una base d’acer lacat blanc fixa o amb rodes (amb rodes el màxim són dues altures).

Cada prestatge porta una guia d’alumini per inserir les portes corredisses, que a més impedeix que la balda es combe. Les portes poden ser de vidre: templat transparent o acabat gel sec. I les portes poden ser de fusta, reversibles, per exemple les de roure porten noguera a l’altre costat. Una sola porta, dos acabats.

El moble sempre és blanc, com les neus de la ciutat japonesa de Sapporo de la qual pren el seu nom.

El moble sempre té una amplada de 120 cm.

 

Disseny: Jesús Gasca

STUA

STUA és una empresa fundada per Jesús Gasca, com a vehicle per a crear i distribuir mobiliari de disseny contemporani a tot el món.

Els mobles de STUA són adequats per al seu ús tant en entorns residencials com en aplicacions de projectes.

El que diferencia aquest treball d’altres dissenys contemporanis és la permanència de les formes. Dissenys creats per perdurar en el temps.

Tanmateix la seva filosofia de disseny està concebuda i executada amb un extraordinari nivell d’estètica i de detall tècnic.

Finalment el seu disseny és innovador i original, però sense estridències. STUA té un esperit fresc i el seu caràcter està fortament afermat en els principis i característiques dels clàssics del disseny modern: simplicitat i intemporalitat.