Descripció

Cadira Embrace E005 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

Confort i expressió escultòrica combinades
La butaca Embrace uneix el fort sentit de l’estètica moderna del trio de disseny austríac EOOS amb la llarga tradició d’artesania de qualitat i una comoditat excepcional de Carl Hansen & Søn.

Per aconseguir una expressió precisa però relaxada, EOOS va combinar una tapisseria suau i moderna amb un marc clàssic, lleuger i de fusta massissa. L’estructura de fusta és contínua, amb les cames que serveixen com a element essencial de la silueta general en lloc d’addicions a la secció superior entapissada. Crida especialment l’atenció la part posterior del marc, composta per tres peces muntades en clàssiques juntes de dits.

Un coixí suau i tridimensional funciona com a seient, respatller i recolzabraços, abraçant l’estructura de fusta i semblant flotar dins del marc.

Carl Hansen & søn

L’empresa de disseny Carl Hansen & Søn és una empresa danesa de gestió familiar de tercera generació. Knud Erik Hansen explica la seva història personal familiar i ret un homenatge a la seva poderosa mare Ella. Ella es va fer càrrec de l’empresa quan el seu pare va morir.

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.