Descripció

Cadira Embrace E004 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

Quan trieu un producte de Carl Hansen & Søn, obteniu més que un moble.

Formaràs part d’una llarga i orgullosa tradició d’artesania bella i distintiva on res es deixa a l’atzar. Som el fabricant més gran del món de mobles dissenyats per Hans J. Wegner, i també fabriquem mobles creats per reconeguts dissenyadors de mobles com Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Ole Wanscher, Kaare Klint, Poul Kjærholm, Bodil Kjær i Tadao Ando.

Carl Hansen & Søn representa més de 100 anys d’història del disseny danès i els nostres mobles es venen a tot el món.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.