Descripció

Matalàs Essencia Talalay és un producte de Dimaflex elaborat amb un nucli de làtex densitat 65Kg/m2.  Aquest és amb 7 zones diferenciades per un descans ergonòmic: cap, espatlles, esquena, malucs, cuixes, cames i peus.

Per altre banda, el Teixit Stretch (d’alt gramatge, 350gr./m2) es caracteritza per ser elàstic i transpirable, comportant així, un excel·lent funcionament per llits articulats. A més, s’adapta de forma instantània a cadascun dels nostres moviments.

Alhora, aquest matalàs Essencia Talalay incorpora un important capa de cotó 500gr./m2. També per un confort extra, té una capa extra de  làtex Talalay, densitat 75kg./m2, de 6cm. amb superfície perfilada i 7 zones de confort diferenciades.

Finalment comentar que és fabricat amb materials respectuosos amb el medi ambient i amb certificat Oeko-Tex d’estar lliures de substàncies nocives.

 

Dimaflex

FILOSOFIA DEL DESCANS.   Lògic descans, descans personalitzat En Dimaflex vetllem per la seva qualitat de vida amb materials naturals. Proporcionem dia a dia la millor solució per al seu descans i benestar.

INSPIRATS A LES PERSONES.   Cada individu és diferent Fem sistemes de descans adaptats a cada persona. Ergonomia i confort, perquè cadascú trobi el seu descans personalitzat independentment de la seva constitució.

INSPIRATS A LA NATURA.   Tecnologia aplicada a la nostra qualitat de vida En cap camp com en el de l’descans es poden apreciar vivament els avenços tecnològics. En Dimaflex treballem per a una constant evolució, en tecnologia i materials naturals. Aixeca’t fenomenal.