Matalàs Natural

Matalàs amb nucli de làtex Talalay 75Kg/m2 amb 7 zones diferenciades per un descans ergonòmic (cap, espatlles, esquena, malucs, cuixes, cames i peus). Nucli amb múltiples canals de ventilació.

Important farcit de cotó 500gr./m2.

També compta amb un teixit Stretch, suau i transpirable d’alt gramatge (350gr./m2). Certificat Oëko-tex.

Fabricat amb materials respectuosos amb el medi ambient i amb certificat Oëko-Tex d´estar lliure de substàncies nocives per la salut.

Descripció

Matalàs Natural és un producte de Dimaflex elaborat amb un nucli de làtex natural densitat 75Kg/m2.  Aquest és amb 7 zones diferenciades per un descans ergonòmic: cap, espatlles, esquena, malucs, cuixes, cames i peus.

Per altra banda, el Teixit Damasco de fibres naturals de viscosa, de tacte suau i sedós  es caracteritza per ser elàstic i transpirable, comportant així, un excel·lent funcionament per llits articulats. A més, s’adapta de forma instantània a cada un dels nostres moviments.

Alhora, aquest matalàs Natural incorpora una important capa de cotó natural 500gr./m2. Complementat amb 250gr./m2 de fibra

Finalment comentar que és fabricat amb materials respectuosos amb el medi ambient i amb certificat Oeko-Tex d’estar lliures de substàncies nocives.

 

 

Dimaflex

FILOSOFIA DEL DESCANS.   Lògic descans, descans personalitzat En Dimaflex vetllem per la seva qualitat de vida amb materials naturals. Proporcionem dia a dia la millor solució per al seu descans i benestar.

INSPIRATS A LES PERSONES.   Cada individu és diferent Fem sistemes de descans adaptats a cada persona. Ergonomia i confort, perquè cadascú trobi el seu descans personalitzat independentment de la seva constitució.

INSPIRATS A LA NATURA.   Tecnologia aplicada a la nostra qualitat de vida En cap camp com en el de l’descans es poden apreciar vivament els avenços tecnològics. En Dimaflex treballem per a una constant evolució, en tecnologia i materials naturals. Aixeca’t fenomenal.