Moble aparador vitrina Glass personalitzable

Descripció

Moble aparador vitrina acabat exterior i potes color Sorra. Calaixos acabats en Noguera Antik i perfilaría d’alumini color Moka.

Taula de centre quadrada Fil Shape acabada en Moka lacat porus obert, estructura potes lacada en color Moka.

El sistema GLASS utilitza portes de vitrina per a crear un programa d’aparadors, contenidors i mòduls penjats a paret. Les mateixes portes també es poden emprar en el programa de llibreries per a incorporar vitrines a aquest.

Les portes de vitrina són d’alumini i estan construïdes amb la perfilería “Novo” ja utilitzada en les col·leccions d’armaris. Es presenten en tres tipus de cristall: transparent, gris “parsol” i texturació “flutes”.
GLASS és un sistema que dona caràcter als elements d’emmagatzematge.

 

Besform

Besform és sempre un pas cap endavant. Anar més enllà. Idear noves propostes per continuar sent un referent. Renovar. Modernitzar. Refrescar. Aquestes són les bases dels nostres dormitoris, armaris, vestidors i estudis on el moble és el protagonista. Així aquest moble és el que li permetrà gaudir d’un espai íntim, a la mida de cadascú, personalitzat fins al més mínim detall. Ens agraden formes serenes, rectes, que s’adapten a espais i decoracions. Tanmateix, estil, comoditat i organització en múltiples propostes d’acabats i colors on les combinacions juguen un paper molt destacat.

Finalment, endinseu-vos en l’univers Besform per crear la vostra pròpia llar, per fruir amb tota la vostra gent.