Moble rebedor Lau | Sobri i elegant

Descripció

Moble rebedor Lau | Sobri i elegant és un important producte de Stua.

Les formes del seient de tambor Onda imiten les corbes del cos humà i la ondulació d’una ona. Com un guant, el seient de seient abraça el contorn de l’usuari i proporciona un bon suport lumbar.

Així el disseny innovador de la carcassa del seient, amb la seva pell de goma suau, ofereix un gran confort i excel·lència. Afegint lleugeresa al disseny la pell és lleugerament més petita que la closca. La combinació de la closca i de la pell crea un contrast i un contrast de textura interessants.

Tanmateix la pell i les closques del seient es modelen simultàniament, formant un producte final de dos materials, densitats i colors diferents. Una proposta totalment rica i elegant. A més Onda ve amb un marc d’acer cromat per a ús en interiors i una estructura d’acer inoxidable per a ús exterior.

 La base de quatre potes, corba suaument, ofereix una estructura lleugera i estable.

 Onda té un aspecte bonic des de qualsevol angle i és brillantment innovador amb la seva forma ergonòmica. A més és coherent amb la resta de la col·lecció STUA.

Aquest tamboret ens permet tant un us de llar com de contract. És ideal per zones de treball, de cuina…

Finalment el Tamboret alt Onda de Stua és un disseny refinat i atemporal de Jesús Gasca

 

 

STUA

STUA és una empresa fundada per Jesús Gasca, com a vehicle per a crear i distribuir mobiliari de disseny contemporani a tot el món.

Els mobles de STUA són adequats per al seu ús tant en entorns residencials com en aplicacions de projectes.

El que diferencia aquest treball d’altres dissenys contemporanis és la permanència de les formes. Dissenys creats per perdurar en el temps.

La seva filosofia de disseny està concebuda i executada amb un extraordinari nivell d’estètica i de detall tècnic.

Per concloure el seu disseny és innovador i original, però sense estridències. STUA té un esperit fresc i el seu caràcter està fortament afermat en els principis i característiques dels clàssics del disseny modern: simplicitat i intemporalitat.