Descripció

Moble Tv laca mate antracita i mostassa | Area One és una peça de mobiliari de qualitat de la firma catalana Ciurans.

La fabricació d’aquest moble potser en diferents xapes naturals i en laques segons colors de la carta NCS.

Tanmateix aquest moble forma part d’un mobiliari estàndard que dona tot tipus de possibilitats per fer peces i espais complerts. Si aquest programa no és suficient, el propi fabricant, esta obert a fer peces especials.

Alhora, l’empremta més important de la col·lecció Area one és el treball de les xapes, el bisell d’alguns cantos i el seu característic tirador ungle.

Així, el Moble Tv laca mate antracita i mostassa | Area One és de qualitat en acabats, de línies senzilles i de disseny atemporal realitzat per mobles Ciurans.

 

Ciurans.

Ciurans fabricant de mobles moderns i elegants.

Dissenys atemporals en xapa de fusta natural i laques. Xapes naturals com el roure, el cirerer, eucaliptol, noguera… i laques color NCS a escollir pel client.

Oferim mobles estàndard o a mida. Comptem amb un ampli programa modular de peces estàndard però si no és suficient podem realitzar qualsevol disseny de moble realitzable amb els nostres materials.

Des de la no nostra fundació el 1925 hem apostat per l’última tecnologia, un disseny actual i pràctic. A punt per encaixar en els menjadors, sales i habitacions de pisos i cases.

Així, els convidem a gaudir de les nostres col·leccions: Area i Nòrdic.

Area

L’elegància i el bon gust tenen la excepcional qualitat de perdurar en el temps. Disseny i sofisticació són només algunes de les qualitats que es desprenen de les linies rectes i sobries del model AREA. La qualitat, el denominador comú en tots ells. Aquell disseny d’ahir i avui, marca una tendència. I es que, des del seu llançament fins avui, ha sapigut adaptar-se els canvis i exigències que estem vivim actualment.

Nordic

Nordic Collection és una col·lecció de mobles dissenyada per Martí Nualart i fabricada per Mobles Ciurans La col·lecció Nordic ha estat dissenyada per adaptar-se a qualsevol espai interior. Amb un disseny minimalista i un aire fresc i natural, aquest programa de mobiliari proporciona solucions. Supera les expectatives dels consumidors més exigents.