Descripció

Mobles bufet alt On Plus és una composició de dos mobles bessons atrevida pel disseny de la composició i els acabats.

On  Plus Collection és un programa de mobiliari modular de la firma Vive. Amb aquest podem construir infinitat de mobles a partir de les diferents opcions de mòduls que ens ofereix el fabricant. Finalment un cop establerta la composició se l’acaba amb uns laterals i una tapa correguda.

Una particularitat molt important de tot aquest programa a més és tota la possibilitat d’acabats que ofereix. Així podem escollir entre acabats de laca mate, laca brillo, xapa natural i ceràmic.

Us adaptem aquest Moble bufet amb forat obert de laca a les vostres mides i necessitats.

 

Vive

Son mobles de disseny de qualitat alta. Aquests son realitzats per l’empresa muebles Verge s.l. de Rossell província de Castelló. Nosaltres en som distribuïdors oficials a Girona.

Història

L’empresa MUBLES VERGE S.L. data de 1980, després de la iniciativa de 3 ebenistes d’esperit emprenedor. Inicia el seu procés d’industrialització amb la fabricació d’habitacions juvenils de xapa natural. Aquests productes son des de l’inici de molt bona qualitat. Amb el pas del temps l’empresa s’especialitza i inverteix en noves tecnologies per elavorar un excel·lent mobiliari per la llar.


Finalment, el 2005 es produeix la transició amb la marca VIVE. Alhora que s’inicia una aposta clara pel mobiliari contemporani, es manté fidel als preceptes de rigor i coherència iniciat pels seus fundadors, que es tradueix en l’alta qualitat dels seus productes.