Descripció

Puf CH53 | H43 cm
Hans J. Wegner va crear el tamboret CH53 el 1966 i demostra clarament la seva passió per l’artesania i la funcionalitat quotidiana. Amb un marc de fusta sòlid i un seient de paper teixit a mà, la forma simple i elegant del tamboret fa que sigui un complement ideal a la cadira de saló CH44, però també és elegant per dret propi per al passadís, dormitori o cuina. El coet CH53 està disponible en dues altures, i la versió baixa complementa el CH44.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.