Descripció

Taula Student PK52A
El PK52A Student Desk va ser dissenyat per Poul Kj.rholm per a la Reial Acadèmia Danesa de Belles Arts, mentre era membre del personal acadèmic.
La taula hàbilment construïda destaca la capacitat de Kj.rholm per unir l’artesania tradicional i el disseny industrial. La forma senzilla encarna la lluminositat i l’elegància geomètrica per la qual Kj.rholm es va fer famós: el seu paper pioner en dissenys com el PK52A Student Desk també va ajudar a col·locar el disseny danès en el mapa mundial.
El PK52A està disponible en una versió més gran com el PK52 Professor Desk. Ambdós escriptoris poden servir sense esforç com a taules de menjador, ja que les seves taules són reversibles, fent possible utilitzar cada costat per al seu propi propòsit. Les taules també tenen un calaix opcional com una bonica solució d’emmagatzematge.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.