Puf Mix Propeller Exclusive KK87830

Descripció

Puf Mix Propeller Exclusive KK87830
En el 90è aniversari de Kaare Klint Mix Chair and Propeller stool, Carl Hansen . Søn marca aquesta fita amb una edició limitada fusionant el disseny minimalista i precís de Klint amb l’enfocament lúdic i pictòric de Kvadrat/Raf Simons.
Kaare Klint, conegut com el pare de Danish Modern, va dissenyar el Mix Chair i Propeller Stool el 1930. La Mix Chair va ser dissenyada en col·laboració amb el seu estudiant Edvard Kindt-Larsen, d’aquí el nom de “Mix”, i ha estat en producció des de llavors.
Originalment, només disponible en fusta sòlida, cuir i tela tractada de manera transparent, tant el tamboret Mix Chair com l’Hèlice estan ara –i per primera vegada en la història– disponibles en versions vibrants i lacades combinades amb el teixit vívid de Kvadrat/Raf Simons en tons freds i càlids.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.