Descripció

Puf Propeller KK87830
El tamboret de propulsor KK87830 de Kaare Klint es va pensar inicialment que era massa complex per posar-lo en producció. El disseny de 1930 va atreure ràpidament l’atenció, però, i va ser presentat com un concepte en diversos llibres de disseny.
Un prototip va ser creat el 1956 per a la gran exposició commemorativa de Klint al Museu Danès d’Art i Disseny, i el disseny va entrar en producció el 1962, vuit anys després de la mort de Klint. El 1964, el Propeller Stool va ser presentat a l’Exposició del Gremi de Gabinets de Copenhaguen, organitzada pel fill de Klint, Naur Klint.
La idea d’un tamboret plegable no era certament nova; el concepte existia ja en l’Edat de Bronze. Klint, però, el va refinar i optimitzar, afegint l’innovador element d’hèlix.
El tamboret d’hèlix es fabrica utilitzant fusta amb fibres llargues i fortes que ajuden a donar suport a la construcció esvelta i sofisticada. El seient del tamboret està disponible en tela o cuir. La safata de propulsors KK87831 opcional transforma el tamboret en una taula baixa.

 

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.