Descripció

Sanders air chaiselongue és un producte de qualitat molt alta de Ditre Italia.

Aquest producte compta amb diferents mides i acabats a escollir.

Tanmateix, Sanders air chaiselongue és un excel·lent producte per qui vol un producte singular. Així, aquest permet seure indiferentment per qualsevol de les 4 cares de la base de manera fàcil i còmoda.

 

Ditre Italia

Empresa

40 anys. L’art es converteix en història
Cada producte compta amb 40 anys d’història vinculats a l’artesania tradicional del tapís que prové dels germans De Marchi l’any 1976 a San Martino di Colle Umberto. El seu laboratori es torna cada cop més organitzat i, per respondre a una sol·licitud de productes personalitzats, es converteix en una important empresa seriada. A més de les habilitats emprenedores, Ditre Itàlia confirma, any rere any, una actitud de detall i d’artesania que distingeix les seves col·leccions. La història d’ahir és la singularitat d’avui.
40 anys. L’art es converteix en història
Els nostres valors

Ditre Itàlia és una empresa formada per persones. Escoltar, compartir, experimentar. Els nostres productes neixen d’una ànima que és la pedra angular del nostre treball creat per homes apassionats, que realitzen no només objectes, sinó artefactes per viure, superfícies per acariciar. El sofà és una experiència, un viatge pels estils de vida que ens envolta en una activitat que mai no acaba. La nostra curiositat i experiència genera el desig de continuar aquesta aventura especial.

Home i tecnologia

Sempre és l’home que genera un control constant de tot el cicle de producció; des de la fusteria, fins al tall de cuir, fins a l’embalatge. Cada fase de construcció del sofà es caracteritza per processos d’artesania que respecten l’atenció al detall i per processos tecnològics com el tall electrònic, però sempre és la destresa i l’ull de l’home que domina i controla el nostre procés de producció.

Qualitat pura

Finalment, fabriquem productes d’alta qualitat de conformitat amb els estàndards més estrictes, pel que fa al subministrament de matèries primeres i el cicle de producció. Per a això, només fem servir cuirs d’alta qualitat i tecnologies d’avantguarda. Un cicle de qualitat total en constant respecte dels paràmetres per a la realització de l’excel·lència.