Descripció

Silló i puff Oruga son un molt bon producte de la firma Atemporal. Parteix d’un concepte innovador, actual, diferent i fresc.

El Silló i puff Oruga son aptes per infinitat d’espais. El podem personalitzar amb infinitat de teixits.

Oruga

Sempre hem considerat que el bon disseny d’un moble és aquell que neix com a usuari i per a l’usuari. El repte va ser dissenyar un sofà per a nosaltres. Com a usuaris havíem de començar a plantejar com millorar el nostre propi sofà.

En primer lloc havia de ser un sofà lleuger, que em permetés poder-lo moure sense esforç. El material base per a la seva construcció havia de ser confortable, durador i molt lleuger, poliuretà d’alta resistència, així podíem aconseguir una estructura lleugera i tova alhora que indeformable amb l’ús.

¿Coixins independents? – NO! – estar col·locant i ordenat els coixins, el confort de l’coixí tant de l’assentament com de el respatller havia de quedar integrat al sofà i evitar els coixins independents. Havíem aconseguit un sofà lleuger, indeformable i sense coixins independents. Aquestes van ser les dues premisses, ara tocava donar-li forma i aconseguir el confort adequat. Així va néixer Oruga Concept.

Pel seu disseny, costures horitzontals, botons i franges de teixit verticals ens permet una personalització única on poder coordinar colors i teixits. Així d’aquesta manera per als més atrevits i originals Oruga Concept els permet crear i dissenyar una peça única.

Fabricació artesanal a mida sota comanda.

Únic, exclusiu i 100% al teu gust.

Oruga Concept® · marca i dissenys registrats. Exp.Nº 3657897/5

Els nostres dissenys es fabriquen a la mida que desitgi així com en una extensa gamma de teixits, per aquest motiu el seu preu pot variar segons les seves necessitats.

 

Atemporal – Ethical home interiors –

Volem ésser una referència imprescindible en el mercat de l’alta decoració.

Així el nostre model d’innovació i la nostra forma d’unir disseny, qualitat i creativitat han fet que, en l’actualitat, els decoradors i interioristes més reconeguts apostin per les nostres col·leccions per donar vida als seus projectes.

Tanmateix, els nostres valors son:

Passió · Per la feina ben feta.

Color · Obsessió per seduir a través de la varietat de colors i textures.

Estil de vida · Oferint a cada client el que necessita, responent dia a dia als seus desitjos.

Artesania · Com a única resposta a l’única i com a excel·lent solució a la diferenciació.

 

Finalment, Atemporal és també una important firma ubicada a Catalunya.