Sofà raconer Oruga beige

Descripció

Sofà raconer Oruga beige és un molt bon producte de la firma Atemporal. Parteix d’un concepte innovador, actual, diferent i fresc.

El Sofà raconer Oruga beige és apte per infinitat d’espais. El podem personalitzar amb infinitat de teixits.

Oruga

Sempre hem considerat que el bon disseny d’un moble és aquell que neix com a usuari i per a l’usuari. El repte va ser dissenyar un sofà per a nosaltres. Com a usuaris havíem de començar a plantejar com millorar el nostre propi sofà.

En primer lloc havia de ser un sofà lleuger, que em permetés poder-lo moure sense esforç. El material base per a la seva construcció havia de ser confortable, durador i molt lleuger, poliuretà d’alta resistència, així podíem aconseguir una estructura lleugera i tova alhora que indeformable amb l’ús.

¿Coixins independents? – NO! – estar col·locant i ordenat els coixins, el confort de l’coixí tant de l’assentament com de el respatller havia de quedar integrat al sofà i evitar els coixins independents. Havíem aconseguit un sofà lleuger, indeformable i sense coixins independents. Aquestes van ser les dues premisses, ara tocava donar-li forma i aconseguir el confort adequat. Així va néixer Oruga Concept.

Pel seu disseny, costures horitzontals, botons i franges de teixit verticals ens permet una personalització única on poder coordinar colors i teixits. Així d’aquesta manera per als més atrevits i originals Oruga Concept els permet crear i dissenyar una peça única.

Fabricació artesanal a mida sota comanda.

Únic, exclusiu i 100% al teu gust.

Oruga Concept® · marca i dissenys registrats. Exp.Nº 3657897/5

Els nostres dissenys es fabriquen a la mida que desitgi així com en una extensa gamma de teixits, per aquest motiu el seu preu pot variar segons les seves necessitats.

 

Atemporal – Ethical home interiors –

Volem ésser una referència imprescindible en el mercat de l’alta decoració.

Així el nostre model d’innovació i la nostra forma d’unir disseny, qualitat i creativitat han fet que, en l’actualitat, els decoradors i interioristes més reconeguts apostin per les nostres col·leccions per donar vida als seus projectes.

Tanmateix, els nostres valors son:

Passió · Per la feina ben feta.

Color · Obsessió per seduir a través de la varietat de colors i textures.

Estil de vida · Oferint a cada client el que necessita, responent dia a dia als seus desitjos.

Artesania · Com a única resposta a l’única i com a excel·lent solució a la diferenciació.

 

Finalment, Atemporal és també una important firma ubicada a Catalunya.