Descripció

Sofà CH72

 

Una fusió ben feta de l’estètica, la funció i la comoditat, el sofà CH72 de Hans J. Wegner es va presentar per primera vegada el 1952 a l’exposició danesa Furniture Design de Copenhaguen. Amb proporcions compactes i un marc prim, el sofà de dos seients s’adapta perfectament a una casa més petita. La seva forma de flux també és un plaer per contemplar des de tots els angles, fent-lo una elecció ideal per a un espai de pla obert.

 

Un coneixement profund de l’artesania i el tapisseria va permetre al dissenyador danès imaginar aquest sofà, el disseny del qual es realitza amb una sèrie de tècniques complexes, en particular, on el teixit es troba amb els armrests de fusta. El sofà CH72 es caracteritza per un marc escultòric, completament tapisser, un coixí de seient solt i elegants potes en fusta sòlida. Els armadures i les potes estan disponibles en roure i nou amb diversos acabats, mentre que els teixits de tapisseria vénen en una sèrie de colors i textures.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.