Descripció

Sofà CH102

 

En el sofà CH102 de Hans J. Wegner, hi ha un marc d’acer inoxidable en un disseny no convencional amb una part superior tapisseria feta amb mètodes tradicionals.

 

El marc de fusta interior del sofà està omplert després dels millors estàndards de qualitat i els coixins solts es fan amb un nucli d’escuma envoltat per avall que els fa estables però, al mateix temps, tous. El marc d’acer inoxidable amb una superfície pinzellada amb corbes distintives demostra la comprensió de Hans J. Wegner de com treballar també amb aquest material. El sofà CH102, que forma part de la sèrie CH100 exclusiva i versàtil, és un exemple dels experiments de Wegner amb formes i materials. A més del sofà CH102, la sèrie també consta d’una cadira de saló, un sofà de tres seients i quatre seients, així com dues taules de cafè.

 

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.