Descripció

Sofà chaiselongue Shira és un excel·lent producte de Moradillo.

Shira és un progrma modular de tapisseria amb potes altes. Permet diferents configuracions i mides. Dissenyat per la gent que els agrada seure al sofà i sentir-se ben còmoda.

Amb el Sofà chaiselongue Shira que bella és la senzillesa. Els traços rectes i nets, les línies depurades, la lleugeresa de la pota alta. Les equilibrades proporcions del Shira componen una estètica tan elegant que és impossible apartar-hi la mirada. Per fer-ho realment seu, compta amb la possibilitat de ser configurat d’acord amb la mida que voleu. A més te la possibilitats de personalització:  les potes disponibles en diferents materials, colors i acabats. Els centenars de teixits i pells disponibles per entapissat fan cada peça única.

Moradillo

Modern per a Moradillo no vol dir extravagant, fred i ple de condicionants en el dia a dia. Més aviat al contrari, la seva filosofia ens dicta que un disseny modern implica contemporaneïtat i personalitat a dojo. Aixó sí,  sense perdre mai la comoditat, practicitat i calidesa. Zow Ille és exemple d’aquesta filosofia: Línia depurada i lleugera, costures espectaculars, seients lliscants per ampliar la superfície de asseguda i capçals multirregulables per aconseguir una postura perfecta. En definitiva, pur disseny, pura comoditat.

El valor del que és autèntic: Moradillo des de 1972. Lluny de les efímeres modes, Moradillo ha forjat una història d’èxit des de la seva creació basant-se en quatre premisses essencials: Qualitat, personalització, refinament en el disseny i la recerca de la satisfacció dels nostres clients com a fi últim.

Avui, després de més de 40 d’anys d’experiència, hem aconseguit donar forma als desitjos dels nostres clients conjugant la tecnologia d’última generació amb els exquisits acabats que proporcionen les sàvies mans dels nostres artesans, donant com a resultat un producte mític, de qualitat única, extraordinari en cadascun dels seus acabats i detalls.

Finalment, tota una filosofia i uns valors que resideixen en l’ADN de cada peça que fabriquem i que només l’etiqueta d’autenticitat de Moradillo, amb tot el que representa, pot garantir