Descripció

Sofà CH163

 

Hans J. Wegner demostra amb CH163 com fins i tot un petit detall pot ser tan important que es converteix en una característica especial dels mobles.

 

En aquest cas, la característica especial són els taps de tapa ampliats en els armaris que oculten els cargols a la part superior de les cames de forma característica que sostenen el tapisseria de l’armadura al marc de fusta. La tapa de fusta es fa més gran per raons decoratives, es mou lleugerament enrere de la part davantera de les cames i es col·loca de manera que el gra es mou en la direcció transversal dels grans de la cama.

 

El marc sòlid de fusta del sofà està ben tapat. Els coixins al seient i al darrere són solts i suavitzats les línies rectes del sofà. La idea d’utilitzar un nucli d’escuma en un sofà va permetre a Wegner afegir un confort agradable a una forma majoritàriament estreta.

 

El sofà està disponible com el seient CH162 i el seient CH163

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.