Descripció

Sofà componible i extravegant Dalí és un excel·lent producte de Giancarlo Vegni i Gianfranco Gualtierotti per la firma catalana CasaDesús Barcelona.

 

Dalí és extravagant, és diferent, és especial, és…. és simplement genial! Dalí és Dalí. Un producte únic quant a riquesa visual i simplicitat conceptual. Les seves formes sinuoses i els volants dels seus coixins el defineixen com una peça singular, destinada a ocupar el seu propi espai a qualsevol saló o vestíbul. La col·lecció consta de nombroses peces que poden combinar-se entre si o funcionar per si soles com a peces úniques amb identitat pròpia.

 

CasaDesús

 

CasaDesús va ser fundada el 1973 per Jaime Casadesús. Avui és una empresa purament familiar guiada per un esperit de disseny avantguardista que aposta per la qualitat, la innovació, la funcionalitat i el confort de tots els seus productes.

Enfocats en la realització d’un producte de disseny actual, no oblidem el saber tradicional gràcies a la nostra dilatada experiència. A CasaDesús es realitza tot el procés productiu internament, fet que suposa un control exhaustiu de la qualitat així com la possible personalització d’aquest.

Obsessionats en la perfecció d’un cúmul de detalls mínims, trobem un camí a l’estil de vida destinat a omplir les llars més acollidores d’avui. Un lifestyle CasaDesús marcadament recognoscible.

CasaDesús col·labora estretament amb reconeguts dissenyadors com Giancarlo Vegni, Gianfranco Gualtierotti, Ximo Roca, Marcus Ferreira i Carles Ferruz. D’aquestes relacions neixen idees, conceptes, productes, col·leccions, acabats…, que ens projecten en l’àmbit internacional posicionant i fent la marca reconeixible mundialment.