Descripció

Sofà raconer blanc Form és un excel·lent producte de Giancarlo Vegni i Gianfranco Gualtierotti per a CasaDesús.

Form és un programa de seients basat en una plataforma metàl·lica a què s’adhereixen diferents elements. La idea principal rau a tenir el mateix coixí tant al respatller com al seient. La base rectangular sobre la qual rau tot, uneix diferents peces tubulars per fer de suport dels coixins de respatller, després a aquesta mateixa base se li col·loquen els coixins de seient per completar tot el conjunt. L’estructura tubular suport vista té dos tipus d’acabat: clar i fosc, per ajustar-la al teixit seleccionat. La col·lecció consta de nombroses peces que es poden combinar entre si, amb això podem fins i tot aconseguir grans composicions raconeres.

 

CasaDesús

 

CasaDesús va ser fundada el 1973 per Jaime Casadesús. Avui és una empresa purament familiar guiada per un esperit de disseny avantguardista que aposta per la qualitat, la innovació, la funcionalitat i el confort de tots els seus productes.

Enfocats en la realització d’un producte de disseny actual, no oblidem el saber tradicional gràcies a la nostra dilatada experiència. A CasaDesús es realitza tot el procés productiu internament, fet que suposa un control exhaustiu de la qualitat així com la possible personalització d’aquest.

Obsessionats en la perfecció d’un cúmul de detalls mínims, trobem un camí a l’estil de vida destinat a omplir les llars més acollidores d’avui. Un lifestyle CasaDesús marcadament recognoscible.

CasaDesús col·labora estretament amb reconeguts dissenyadors com Giancarlo Vegni, Gianfranco Gualtierotti, Ximo Roca, Marcus Ferreira i Carles Ferruz. D’aquestes relacions neixen idees, conceptes, productes, col·leccions, acabats…, que ens projecten en l’àmbit internacional posicionant i fent la marca reconeixible mundialment.