Descripció

El Sofà raconer i illa Zow és un important producte de Moradillo. Modular amb potes altes que permet diferents configuracions. Dissenyat per la gent que els agrada viure el sofà d’una manera informal. Possibilitat  seient tacte ploma o seient amb neoescolàstica, tu esculls.

Que bella és la senzillesa. Els traços rectes i nets, les línies depurades, la lleugeresa de la pota alta i les equilibrades proporcions del Zow componen una estètica tan elegant que és impossible apartar-hi la mirada. Per fer-ho realment seu, compta amb la possibilitat de ser configurat. D’acord amb la configuració i la mida que voleu, a més d’infinites possibilitats de personalització: Des de l’amplada i disseny del braç, fins a les potes disponibles en diferents materials, colors i acabats, passant per dos diferents fons i fermeses de seient, o els centenars de teles i pells disponibles per entapissat.

Els preus del Sofà raconer i illa Zow varien segons mides, teixit o pell.

 

Moradillo.

Modern per a Moradillo no vol dir extravagant, fred i ple de condicionants en el dia a dia. Més aviat al contrari, la seva filosofia ens dicta que un disseny modern implica contemporaneïtat i personalitat a dojo. Però sense perdre mai la comoditat, practicitat i calidesa. Zow Ille és exemple d’aquesta filosofia: Línia depurada i lleugera, costures espectaculars, seients lliscants per ampliar la superfície de asseguda i capçals multirregulables per aconseguir una postura perfecta. En definitiva, pur disseny, pura comoditat.

El valor del que és autèntic: Moradillo des de 1972. Lluny de les efímeres modes, ha forjat una història d’èxit des de la seva creació basant-se en quatre premisses essencials: Qualitat, personalització, refinament en el disseny i la recerca de la satisfacció dels nostres clients com a fi últim.

Avui, després de més de 40 d’anys d’experiència, hem aconseguit donar forma als desitjos dels nostres clients conjugant la tecnologia d’última generació amb els exquisits acabats que proporcionen les sàvies mans dels nostres artesans. Com a resultat un producte mític, de qualitat única , extraordinari en cadascun dels seus acabats i detalls.