Descripció

Sofà Sideways RF1903L

 

A mesura que els dispositius digitals desafien les nostres formes tradicionals de conversa, el Sofa de Sideways proporciona un antídot igualment modern al diàleg i descobriment, i, no menys important, al temps d’inactivitat. Fet a Dinamarca i creat pel guardonat dissenyador danès Rikke Frost, el disseny distintiu evita el sofà tradicional orientat cap endavant a favor d’una posició lateral que anima una conversa més natural.

 

D’acord amb l’ADN de Carl Hansen & Søn, on l’artesania intransigent i l’expressió reflexiva es fusionen sense problemes. Clàssic en l’ús de materials i contemporani en la seva forma, el Sofa de Sideways convida tant a la comoditat com a la conversa.

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.