Descripció

Taula Society AJ52
Un exemple intemporal de l’enfocament funcionalista del disseny de l’arquitecte danès. La Taula de Societats AJ52 d’Arne Jacobsen va ser concebuda el 1952, en el moment culminant de la seva carrera.
Jacobsen aprofità noves tècniques i materials per crear un escriptori d’escriptura esvelt. El qual compta amb una part superior de cuir estructurada que s’embolica estretament al voltant d’un marc de metall tubular. A més, una làmpada d’escriptori cònic amb pinzells d’acer inoxidable és una extensió sense costures del disseny. Igual que el compartiment de lletres de fusta i cérvol davant del vidre.
Sota la taula, una unitat de sis tiradors, també en fusta i vel, està suspesa de tubs de metall f
La Taula de Societats AJ52 està disponible en dues mides, i amb o sense el compartiment de la taula i la làmpada d’escriptori. Aquest és el més gran dels dos, mesura 160 x 70 cm. La unitat de sis tiradors es pot muntar sota el costat esquerre o dret de la taula; trieu entre el roure sòlid, la noguera o els calaixos de roure pintats de negre i els peus coincidents.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.