Descripció

Tamboret Embrace E007 és un excel·lent producte de la firma Carl Hansen & son.

Combinant la comoditat òptima del seient amb una lleugeresa elegant, el disseny flexible i dinàmic ofereix infinitat de possibilitats per combinar materials per crear precisament l’aspecte que desitgeu.

El tamboret presenta un entapissat relaxat contra un marc minimalista de roure o noguera amb certificat FSC™. que fomenta el moviment sense comprometre la comoditat.

Tamboret Embrace E007 compta amb un respatller alt i encoixinat  que és recolza sobre el cos de fusta massissa., L’alçada del tamboret garanteix la interacció a nivell dels ulls quan una persona s’asseu i l’altra es posa dret al seu costat.

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen, l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Assegurant així la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.