Descripció

Cadira Huntsman BM1106.
Dissenyat el 1950 per B.rge Mogensen, Carl Hansen . S.n va reintroduir la Càtedra Huntsman el 2019. Presentada per primera vegada a l’Exposició del Gremi de Furnitures dels Gabinets de Copenhaguen com a part del themetema de la cabina de caça de Mogensen’, la cadira està acompanyada per la taula de caça.
La cadira uneix dues expressions de disseny diferents: simplicitat i complexitat, el que resulta en un disseny caste amb detalls únics. Presentant una elegància robusta, el disseny estricte permet als materials naturals i d’alta qualitat parlar per si mateixos: El cuir de sella luxós es manté taut per galledes i suports en acer o llautó i contrastat per un marc de fusta sòlida. El disseny fa una cadira flexible i còmoda que permet una varietat de posicions assegudes.
Emfasitzant la importància de Mogensen per a l’èxit de la moderna danesa, la cadira va ajudar a definir el seu estil. Amb els seus materials premium i l’artesania intemporal, la cadira és ideal per a un context modern, ja que el caràcter versàtil de la cadira durarà generacions. La Càtedra Huntsman està disponible en nou o roure.

 

 

Carl Hansen & søn

Carl Hansen & Søn és una prestigiosa empresa danesa de disseny i fabricació de mobles, dirigida per una família de tercera generació. Fundada el 1908 per Carl Hansen. De manera que l’empresa ha mantingut una visió artesanal i de compromís amb la qualitat durant tot el seu recorregut. 

Una part significativa de la seva rica història està vinculada a la figura de Knud Erik Hansen, l’actual líder de l’empresa, qui ha dut amb orgull el llegat familiar. Però no podem oblidar el paper crucial de la seva mare. La que en un moment difícil, després de la mort del seu pare, va prendre les regnes de l’empresa amb habilitat i saviesa. Així, assegurant la continuïtat i prosperitat de Carl Hansen & Søn.

Creant disseny modern durant més d’un segle.

L’empresa ha estat referent en la creació de dissenys moderns, combinant la senzillesa, estètica i funcionament amb materials de qualitat excepcional. La seva contribució al món del disseny de mobles és indiscutible, i la seva influència continua fent ressò a escala internacional.